Hiroshi Fujiwara, a múlt héten a Fragment Design X Nike Dunk magas “London”

megjelenése. Az első több mint egy évtizeddel ezelőtt 2010 -ben bemutatott Ultra Exclusive kollekció három nagy várost képviselt szerte a világon, nevezetesen Peking, London és New York. Minden színvonal valamilyen módon hivatkozott a nagyváros kultúrájára és közösségére, és ez reflektíven tökéletesen a Fragment Design x Nike Dunk High “London” -ra utalt, amelyre lábunkra nézünk.

Képek a Sneaker Instagrammer @yankeekicks jóvoltából, a “London” messze a legeredményesebb a csomóban. Miközben néhányan rebarbara édes hangulatot kapnak ezekből – egy lényegében brit klasszikus -, valójában tisztelegnek az 1977 -es „Never For The Bollocks, itt a Sex Pistols” album borítójának. A Fujiwara híresen óriási rajongója az angol punk rock zenekarnak, valójában nemrégiben összeállt más néven Six -rel egy táskához, amelyet Jamie Reid szövege díszített, aki híresen létrehozta a fent említett borítót.

Kép a Yankeekicks -en keresztül

Kép a Yankeekicks -en keresztül
Nem megfelelő sárga és rózsaszín hangon festett dunk magas, sima prémium bőrből készül, nejlon nyelvvel és egy Nike Swoosh -val, amely elegánsan csúszik az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken. Az utcai ruházat keresztapja, a Thunderbolt keresztapja a sarokon, és bár ez a kép az ’10 -től az OG -párot mutatta be, az a pletykák, hogy visszatérnek ebben az évben, a középtalpon keresztüli műszaki szóbeszédtel fogják megtenni.

A várhatóan hamarosan visszatérni fog, a Fragment Design x Nike Dunk High “London” -ot nem szabad kihagyni, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen szállítónál zárva tartsa, hogy a legjobb esélye legyen! Mondja meg nekünk, hogy melyik “City Pack” színt érez a legjobban, és a kapcsolódó hírekben úgy néz ki, hogy az X Nike Dunk High “Deep Royal Blue” csapda útközben lehet!

Kép a Yankeekicks -en keresztül

Kép a Yankeekicks -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published.